15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı Fidan Dikimi

Bartın Orman İşletme Müdürlüğü tarafından oluşturulan 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’nda darbe girişimi sırasında şehit olan 250 kişi anısına, 250 fidan dikildi.

Vali Dirim, 15 Temmuz’da büyük bir kahramanlık gösterildiğini belirterek, o karanlık geceyi ve o gecenin kahramanlarının hep hatırlanması gerektiğini belirtti.

Rektör Uzun ise “15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımızın olağanüstü kararlı duruşu ve liderliği etrafında kenetlenen Milletimiz, tarihi bir zaferle geleceğini kazanmıştır. 15 Temmuz gecesi yaşananları ile 15 Temmuz kahramanlarımızı unutmamalı ve hatırlamalıyız. Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

• Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Gölet Projesi

• “Çeşm-i Cihan” Yuvaya Döndü

• Üniversitemizde Uygulanacak olan "Sıfır Atık" Projesi için 2. Toplantı Düzenlendi

• TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı