II. Çevre Mühendisliği Proje Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği “Proje Etkinliği” ile her geçen gün daha da artan çevre sorunlarına çözüm aradı.

II. Çevre Mühendisliği Proje Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından “Proje Etkinliği” gerçekleştirildi. Kutlubey Kampüsünde düzenlenen etkinlikte doğaya zarar veren atıkların geri dönüşümünü konu alan 18 proje posteri ve 3 maket sergilendi.

II. Çevre Mühendisliği Proje Etkinliği Gerçekleştirildi

Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Handan Ucun Özel kentleşme ve nüfus artışıyla birlikte çevre sorunlarının arttığını kaydederek, çevre mühendislerinin bu sorunlara çözüm üretecek kişiler olduğunu söyledi. Uzun, “Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz mezun olmadan önce açtıkları sergiyle gelecekte neler yapabileceklerini gösterdi. Aylarca emek vererek hazırlanan proje sergisinde çevre kirliliğine neden olan farklı atıkların geri dönüşümü ele alındı. Böylece öğrencilerimiz alanlarıyla ilgili hassasiyetleri ortaya koyarak, çevre sorunlarına dikkat çekmek istedi.” diye konuştu.

Etkinlik katılımcıların sergi alanını gezmesinin ardından, öğrencilere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından son buldu.