Ormanlarımız ve Ormancılık Sergisi

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi'nin Ormancılık Haftası Etkinlikleri kapsamında hazırladığı "Ormanlarımız ve Ormancılık Sergisi" Hükümet Caddesi'nde 19 mart 2018 tarihinde açıldı. Halkta orman sevgisini arttırmak için hazırlanan bu açık hava sergisinde çeşitli fotolar, grafikler ve bilgiler yer alıyor. İki gün süren sergi boyunca Orman Mühendisliği Bölümü hoca ve öğrencileri sergilenen bütün konular hakkında bilgiler verdi.  Serginin açılışı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar ve Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Nedim Saraçoğlu tarafından yapıldı. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve diğer yetkililer sergiyi baştan sona gezip öğrencilerden bilgi aldılar.

• 22 Mart Dünya Su Günü Kutlandı

• Türkiye’de Ormancılık Paneli

• Sıfır Atık Projesi Açılış Töreni

• Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Gölet Projesi