Üniversitemizin Birim Temsilcileri ile "GreenMetric Toplantısı" Gerçekleştirildi (9 Ekim 2019)

Üniversitemizin Birim Temsilcileri ile 9 Ekim 2019 tarihinde "GreenMetric Toplantısı" gerçekleştirildi.

Üniversitemizin birimlerinde "Yeşil Alan Sorumlusu" olarak görevlendirilmiş olan Akademik ve İdari personellerimiz ile beraber 2019 yılı Ekim ayında GreenMetric Üniversitelerin Sürdürülebilirlik Derecelendirmesi anketine yapacağımız başvuruyla alakalı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL ve Arş. Gör. Recep Önder SÜRMELİ genel bilgi vererek toplantıya katılan Yeşil Alan Sorumlularının sorularını yanıtladılar.