ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ V. PROJE ETKİNLİĞİ

Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü olarak bu yıl 5’incisini düzenlemiş olduğumuz "Çevre Mühendisliği V. Proje Etkinliği"miz 17.05.2019 tarihinde, Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Mustafa ARAL, Çevre ve Şehircilik il Müdürü Ali ÖZCAN, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL, Öğretim Üyelerimiz, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenmiş olduğumuz etkinlikte 23 poster, 4 maket ile toplamda 27 proje sergilendi. Yoğun katılımın olduğu sergide çevre alanında öğrencilerimizin danışmanları ile birlikte hazırladıkları projeler ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Başta Batı Karadeniz Bölgesi olmak üzere, yaşanan çevre sorunlarına dikkat çeken ve çözüm yöntemleri ve önerilerini içeren projeler katılımcılarca ilgiyle izlendi.

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ V. PROJE ETKİNLİĞİ

Etkinliğimizi ziyaret eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Mustafa Aral, öğrenciler ile tek tek ilgilenerek projeleri hakkında bilgi aldı. Bu tür faaliyetlerin öğrenciler açısından önemine değinen Rektör Uzun, geleceğin mühendislerinin en iyi şekilde yetişmelerine büyük gayret gösterdiklerini belirtti. Rektör Uzun, “Mühendislik eğitimi teori ve pratiğin ciddi anlamda kesiştiği bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Öğrencilerimizin derslerde gördükleri eğitimi pratiğe dökerek hazırladıkları bu projelerin kendilerine çok değerli tecrübeler kattığına inanıyorum. Proje sergisinin düzenlenmesinde emeği geçen ve öğrencilerimize danışmanlık yapan tüm hocalarımızı can-ı gönülden kutluyorum” dedi.

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ V. PROJE ETKİNLİĞİ

Proje sergimiz katılım belgelerinin dağıtılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Etkinlik hakkında tüm detaylar için tıklayınız.