Ulus Meslek Yüksekokulu (Ulus MYO) ‘Dersimiz Doğada’ Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Ulus Meslek Yüksekokulu (Ulus MYO) öğrencileri Ulus ormanlarında ders işlediler.

Ulus Meslek Yüksekokulu (Ulus MYO) ‘Dersimiz Doğada’ Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Ulus Meslek Yüksekokulu (Ulus MYO) tarafından ‘Dersimiz Doğada’ etkinliği düzenlendi. Ulus MYO Yerleşkesinden başlayan etkinlikte Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı ile Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencileriyle öğretim elemanlarının aralarında olduğu yüzden fazla kişi yaklaşık 8 kilometre Şahintepe bölgesine yürüdü.

Ulus Meslek Yüksekokulu (Ulus MYO) ‘Dersimiz Doğada’ Etkinliği Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’un da katıldığı etkinlikte öğrenciler sahil çamı, karaçam, sapsız meşe ve adi ardıç türlerinin yoğun olarak bulunduğu doğal yaşamı yerinde gözlemledi. 400 rakımda bulunan Şahintepesi bölgesinde kısa bir kamp yapan öğrencilere öğretim elemanları tarafından Ormancılık Bilgisi, Gymnospermae ve Odun Dışı Orman Ürünleri ile Kamu Yönetimi dersleri anlatıldı.

Ulus Meslek Yüksekokulu (Ulus MYO) ‘Dersimiz Doğada’ Etkinliği Gerçekleştirildi

Ulus MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı ‘Dersimiz Doğada’ etkinliğiyle öğrencilerin motivasyonunu daha da arttırmayı amaçladıklarını kaydederek “Bartın’ın Ulus ilçesinde bulunan Meslek Yüksekokulumuz eşsiz doğası ve M.Ö. 3000 yıllara uzanan tarihiyle önemli bir noktada yer almaktadır. Oksijeni bol, görsel olarak yeşilin her tonuna sahip, akarsuları, şelalesi ve yaylasıyla ilçemizde öğrencilerimize en iyi eğitimi verme gayretindeyiz. Bu doğrultuda verdiğimiz eğitimlerle onları geleceğe hazırlarken, düzenlediğimiz etkinlikle motivasyonlarını en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken bulunduğumuz bölgenin tüm güzelliklerinden faydalanmalarını ve yüksek bir doğa bilincine sahip olmalarını temenni ediyoruz.” dedi.