Bartın Üniversitesi GreenMetric'te Türkiye’nin en iyi 10’uncu Yeşil kampüsü oldu.

Sürdürülebilirlik ve çevre bilinci konusunda uluslararası bir platform olan UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Sıralaması açıklandı. “Yeşil Üniversiteler 2021” sıralamasında Dünya genelinde 956 yükseköğretim kurumunun değerlendirildiği sıralamada Türkiye’den 71 üniversite yer aldı.

‘Sürdürülebilir Yeşil Kampüs’ çalışmaları kapsamında birçok alanda önemli çalışmaların yapılmaya devam edildiği Üniversitemiz, Türkiye’nin en iyi 10’uncu yeşil kampüsü olurken Dünya’da ise 189’uncu sıraya yükselme başarısı gösterdi.

Detaylı bilgi için: Üniversitemiz Dünya’nın en yeşil kampüsleri arasında yer aldı