İleri Dönüşüm (Upcycling) Atölyesi Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı tarafından düzenlenen Sürdürülebilir Kentsel Yaşam aktiviteleri kapsamında olan, “İleri Dönüşüm (Upcycling) Atölyesi” 23 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

İleri Dönüşüm (Upcycling) Atölyesi Gerçekleştirildi

Etkinlik Arş. Gör. Dr. Gizem CENGİZ GÖKÇE ve Arş. Gör. İdil DAL eğitmenliğinde yapılmış ve elde edilen ileri dönüşüm ürünlerinin yanı sıra "Sürdürülebilirlik Yolunda “İleri Dönüşüm”: Bir Atölye Çalışması (“Upcycling” On the Way to Sustainability: A Workshop)" adlı makalede hazırlanarak basılmıştır.

İleri Dönüşüm (Upcycling) Atölyesi Gerçekleştirildi

Etkinlikle alakalı detaylı bilgi için: İleri Dönüşüm (Upcycle) Atölyesi gerçekleşmiştir

• “Çevre Eğitimi” Dersi Kapsamında Çevre Temizliği Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

• ‘Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs’ Protokolünü İmzaladık

• Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayı Zonguldak'ta Gerçekleştirildi

• Organik Tarım: Üretirken Dünyanı Tüketirken Kendini Koru Projesi

• "Atıklar Çöp Değil Gelecektir: Geri Dönüşümlü Oyunlar" Projesi

• Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.

• “Küre Dağları Milli Parkının Biyokütle ve Karbon Stok Miktarının Tespiti” konusunda protokol imzalandı.

• Bartın Üniversitesi GreenMetric'te Türkiye’nin en iyi 10’uncu Yeşil kampüsü oldu.

• Enerji Verimliliği için Termal Kameralar ile Ölçümler Gerçekleştirildi

• "Uçurtma Şenliği" Kutlubey Göleti Rekreasyon Alanında Gerçekleştirildi