VIII. ORMAN İNŞAATI-TRANSPORTU & TEKNOLOJİLERİ ÇALIŞTAYI (ORİTEK2019) ÜNİVERSİTEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ülkemizde her yıl düzenlenen; orman ürünleri üretimi, nakliyatı, orman yollarının planlanması, ormancılık iş bilgisi, mekanizasyon, sanat yapıları ve biyoteknik yapılar ile ormancılık bilişim teknolojileri (CBS, UA, Fotogrametri) alanlarında ormancılığımızın ihtiyaç ve sorunlarının değerlendirildiği ORMAN İNŞAATI-TRANSPORTU & TEKNOLOJİLERİ ÇALIŞTAYI (ORİTEK 2019)’nın 8. si üniversitemizde düzenlendi (16.11.2019).

3 oturumdan oluşan çalıştaya 11 üniversiteden (Bartın Üniversitesi [3], Gorgan Üniversitesi [1], Bursa Teknik Üniversitesi [1], İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa [4], Karadeniz Teknik Üniversitesi [2], Kastamonu Üniversitesi [2], Düzce Üniversitesi [2], Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi [1], Artvin Çoruh Üniversitesi [1], Çankırı Karatekin Üniversitesi [1], Giresun Üniversitesi [1]) toplam 19 akademisyen, Orman Genel Müdürlüğü personeli ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Detaylı bilgi için: VIII. ORMAN İNŞAATI-TRANSPORTU & TEKNOLOJİLERİ ÇALIŞTAYI (ORİTEK2019) BÖLÜMÜMÜZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.