Bartın Orman Fakültesi Milli Ağaçlandırma Gününde Fidan Dikim Yaptı

11/11/2021 tarihinde Bartın Üniversitesi Bartın Orman Fakültesi, geleceğe nefes olmak için Orman İşletme Müdürlüğü , tarafından organize edilen fidan dikme etkinliğindeydi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle 2019 yılında ilan edilen "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes” fidan dikme etkinliği 11 Kasım 2021 saat 11:11'de gerçekleştirildi.

Bartın Orman Fakültesi Milli Ağaçlandırma Gününde Fidan Dikim Yaptı

Bartın Üniversitesi; ilimiz Şiremirtabaklar mevkiinde Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen etkinliğe katıldı.

Bartın Orman Fakültesi Milli Ağaçlandırma Gününde Fidan Dikim Yaptı

Etkinlik kapsamında 39200 adet lavanta ve 300 adet ıhlamur olmak üzere toplam 39500 adet fidan dikimi yapılmış olup, vatandaşlara 2000 adet fıstık çamı dağıtımı yapıldı.

Bartın Orman Fakültesi Milli Ağaçlandırma Gününde Fidan Dikim Yaptı

Detaylı bilgi için: Bartın Orman Fakültesi, geleceğe nefes olmak için Orman İşletme Müdürlüğü , tarafından organize edilen fidan dikme etkinliğindeydi.