image/svg+xml
image/svg+xml

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümümüzden İlk Karpuz Hasadı

2019-2020 Staj Dönemi'nde ilk defa karpuz üretimi gerçekleştirildi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümümüzden İlk Karpuz Hasadı

Bölümümüz  Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Cevdet Gümüş öncülüğünde, Teknisyenimiz Yıldıray Kocaer ve stajyer öğrencilerimiz tarafından, olgunlaşan karpuzlarımız hasat edildi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümümüzden İlk Karpuz Hasadı

Detaylı bilgi için: İlk Karpuz Hasadımız
  • Bartın Üniversitesi enerji verimliliğinde “Üstün Başarı Belgesi” aldı!

  • Kutlubey Kampüsünde "Sıfır Atık" Denetimi Gerçekleştirildi

  • Bartın Üniversitesi'nin tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı

  • "Temiz Kampüs, Temiz Çevre" Etkinliği

  • Biyopor İnfiltrasyon Sistemi Kurulumları Yapıldı.

  • Bartın Üniversitesi 2023 Yılı Sürdürülebilirlik Raporu Yayınlandı

  • "Kuşlar Aç Kalmasın" Etkinliği

  • “Çevre Eğitimi” Dersi Kapsamında Çevre Temizliği Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

  • ‘Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs’ Protokolünü İmzaladık

  • Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayı Zonguldak'ta Gerçekleştirildi