image/svg+xml
image/svg+xml

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümümüzden İlk Karpuz Hasadı

2019-2020 Staj Dönemi'nde ilk defa karpuz üretimi gerçekleştirildi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümümüzden İlk Karpuz Hasadı

Bölümümüz  Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Cevdet Gümüş öncülüğünde, Teknisyenimiz Yıldıray Kocaer ve stajyer öğrencilerimiz tarafından, olgunlaşan karpuzlarımız hasat edildi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümümüzden İlk Karpuz Hasadı

Detaylı bilgi için: İlk Karpuz Hasadımız
  • Biyopor İnfiltrasyon Sistemi Kurulumları Yapıldı.

  • Bartın Üniversitesi 2023 Yılı Sürdürülebilirlik Raporu Yayınlandı

  • “Çevre Eğitimi” Dersi Kapsamında Çevre Temizliği Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

  • ‘Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs’ Protokolünü İmzaladık

  • Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayı Zonguldak'ta Gerçekleştirildi

  • Çevre Kulübü Fidan Dikim Etkinliği

  • Organik Tarım: Üretirken Dünyanı Tüketirken Kendini Koru Projesi

  • Çevre Kulübü Tohum Topu Etkinliği

  • "Atıklar Çöp Değil Gelecektir: Geri Dönüşümlü Oyunlar" Projesi

  • Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.