Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayı Zonguldak'ta Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile BARÜ Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Recep Önder Sürmeli, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘GreenMetric Türkiye Ulusal Çalıştayı’na katıldılar.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım’ın başkanlığını yaptığı çalıştayın açılış töreni Sezai Karakoç Kültür Merkezinde düzenlendi.

Törende, Endonezya Üniversitesi GreenMetric Başkan Yardımcısı Dr. Junaidi S.S. M.A tarafından GreenMetric (Yeşil Ölçüm) Dünya Çevreci Üniversiteler Platformu hakkında bilgiler verildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ise konuşmasında çevre ve sürdürülebilirlik ile ilgili konuların önemine değinerek bu alanlarda üniversite olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Haberin detayları için: Rektör Uzun, GreenMetric Türkiye Ulusal Çalıştayına katıldı