Orman Mühendisliği Öğrencileri Teknik Gezi İçin Adana Orman Bölge Müdürlüğüne Gittiler

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü 4. sınıf Öğrencileri ile Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halil Barış ÖZEL, Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Batuhan GÜNŞEN, Dr. Öğr. Üyesi YafesYILDIZ Teknik Gezi için Adana Bölge Müdürlüğü'ne gittiler.

29/04/2019 tarihinde Adana İline ulaşan öğrenciler, 30/04/2019 Tarihi salı günü Akyatan ve Ağyatan Kumul ağaçlandırma sahalarını gezdiler, Karataş Tabiat Parkı ziyaretinde bulundular ve DKMP ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi edindiler.

01/05/2019 tarihi çarşamba günü Karaisalı İşletme Müdürlüğünde Kızılçam tensil ve bakım çalışmaları hakkında , Özel ağaçlandırma ve gelir getirici tür çalışma sahalarını hakkında detay bilgiler edindiler.

02/05/2019 tarihi Perşembe günü Osmaniye İşletme Müdürlüğü'nde program devam ettti. Programda; depo faliyetlerinin görülmesi, mesire yerleri ile ilgili faliyetler, yayalaların görülmesi,orman zararlıları ile mücadele faliyetleri, Karaçam tensil çalışmaları yer aldı.

Haberin detayları için: Orman Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencileri Teknik Gezi İçin Adana'daydı.