Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.

Bartın Orman Fakültesi ve Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü işbirliğiyle 14 Mayıs 2022 tarihinde Bartın’ın Ulus ilçesine doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin UZUN tarafından davet edilen grubumuza Ulus Belediyesinde çay ve simit ikram edildi.

Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.

Ulus Kocagöz Konağı ve Ağaköy Tahnit Müzesini gezdikten sonra grubumuza Küre Dağları Milli Parklar Müdürlüğü tarafından öğle yemeği ikram edildi.

Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.

Drahna vadisinden Ulukaya şelalesine yapılan 3 km doğa yürüyüşünün ardından etkinlik sona erdi.

Haberin detayları için: Ormancılık Haftası Etkinliği Doğa Yürüşü Düzenlendi.
  • “Çevre Eğitimi” Dersi Kapsamında Çevre Temizliği Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

• ‘Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs’ Protokolünü İmzaladık

• Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayı Zonguldak'ta Gerçekleştirildi

• Organik Tarım: Üretirken Dünyanı Tüketirken Kendini Koru Projesi

• "Atıklar Çöp Değil Gelecektir: Geri Dönüşümlü Oyunlar" Projesi

• Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.

• “Küre Dağları Milli Parkının Biyokütle ve Karbon Stok Miktarının Tespiti” konusunda protokol imzalandı.

• Bartın Üniversitesi GreenMetric'te Türkiye’nin en iyi 10’uncu Yeşil kampüsü oldu.

• Enerji Verimliliği için Termal Kameralar ile Ölçümler Gerçekleştirildi

• "Uçurtma Şenliği" Kutlubey Göleti Rekreasyon Alanında Gerçekleştirildi