Takas Pazarı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ‘Takas Pazarı’ ile ikinci el eşyalar kullanılarak alışveriş yapıldı.

Kutlubey Kampüsü Yaşam Merkezi içerisinde kurulan pazarda kitaptan kırtasiye malzemelerine, kıyafetten ayakkabıya onlarca ürün takas usulüyle alındı. Öğrencilerin uğrak mekânı haline gelen pazarda birçok ürün atıl durumdan kurtarılarak, çöpe atılmasının önüne geçildi.

Takas Pazarı Gerçekleştirildi

Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencileri tarafından hayata geçirilen proje ile insan merkezli bir anlayışla çevre sorunlarının önüne geçmek ve bilinçli tüketim alışkanlıkları konusunda farkındalık oluşturmak amaçlandı.