"Uçurtma Şenliği" Kutlubey Göleti Rekreasyon Alanında Gerçekleştirildi

“20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü”nde “Uçurtma Şenliği” düzenlendi.

Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Kutlubey Yerleşkesi Gölet Alanında “Uçurtma Şenliği” düzenlendi. “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” dolayısıyla gerçekleştirilen şenliğe sevgi evlerinde kalan çocuklar ile birlikte Üniversitemiz öğrencileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Merihhan Basançelebi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında renkli bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, hassasiyet gösteren herkese teşekkür etti.

"Uçurtma Şenliği" Kutlubey Göleti Rekreasyon Alanında Gerçekleştirildi

Uçurtma, müzik, şiir, oyun, palyaço, balon, eğlence…

Düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklar uçurtma şenliği, canlı müzik, şiir, halat çekme, çuval yarışı ve palyaço ile gönüllerince eğlendi. Spor Bilimleri Fakültesinden Öğr. Gör. Ömer Akyüz tarafından organize edilen oyunlarda; çocukların sosyal ve kültürel noktada farkındalıklarının artırılması ve çevreye duyarlılık bilincinin oluşturulması hedeflendi.

Haberin detayı için: Çocuklar “Uçurtma Şenliği”nde doyasıya eğlendi
  • “Çevre Eğitimi” Dersi Kapsamında Çevre Temizliği Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

• ‘Sürdürülebilir ve İklim Dostu Kampüs’ Protokolünü İmzaladık

• Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayı Zonguldak'ta Gerçekleştirildi

• Organik Tarım: Üretirken Dünyanı Tüketirken Kendini Koru Projesi

• "Atıklar Çöp Değil Gelecektir: Geri Dönüşümlü Oyunlar" Projesi

• Ormancılık Haftasında Doğa Yürüşü Düzenlendi.

• “Küre Dağları Milli Parkının Biyokütle ve Karbon Stok Miktarının Tespiti” konusunda protokol imzalandı.

• Bartın Üniversitesi GreenMetric'te Türkiye’nin en iyi 10’uncu Yeşil kampüsü oldu.

• Enerji Verimliliği için Termal Kameralar ile Ölçümler Gerçekleştirildi

• "Uçurtma Şenliği" Kutlubey Göleti Rekreasyon Alanında Gerçekleştirildi