Üniversitemizin Birim Temsilcileri ile "GreenMetric Toplantısı" Gerçekleştirildi (9 Ekim 2019)

Üniversitemizin Birim Temsilcileri ile 9 Ekim 2019 tarihinde "GreenMetric Toplantısı" gerçekleştirildi.

Üniversitemizin birimlerinde "Yeşil Alan Sorumlusu" olarak görevlendirilmiş olan Akademik ve İdari personellerimiz ile beraber 2019 yılı Ekim ayında GreenMetric Üniversitelerin Sürdürülebilirlik Derecelendirmesi anketine yapacağımız başvuruyla alakalı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL ve Arş. Gör. Recep Önder SÜRMELİ genel bilgi vererek toplantıya katılan Yeşil Alan Sorumlularının sorularını yanıtladılar.

• "Akıllı Üniversite için Zeki Enerji Yönetim Sistemi" Çalıştayı Tamamlandı

• “Peyzaj Tasarımında Engelli Dostu Çözümler” Projesi Kabul Edildi

• Ağdacı Yerleşkemizde Bulunan Orkide Türleri ve Habitatları

• Üniversitemizin Elektrikli Aracı 'Simurg' TEKNOFEST'ten Ödülle Döndü

• Kutlubey Kampüsü Göletine 5000 Yavru Sazan Balığı Bırakıldı

• Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümümüzden İlk Karpuz Hasadı

• Kompost Gübresi Üretimimizi Hümik Asit ile Geliştiriyoruz

• Yeni Bitki Keşfi: Bartın Geveni!

• Küre Dağları Milli Parkı’nda Endemik bir Eğrelti Bitkisi Keşfedildi

• Üniversitemizde "Akıllı Enerji Laboratuvarı" Kurulacak